Înainte de a lua decizia de a colabora cu noi, considerăm ca este firesc să vă ajute să înțelegeți de ce produsele noastre sunt de preferat față de alte variante de produse biodegradabile.

Ce este compostabilitatea?

Transformarea unui material organic în compost prin trecerea prin procesul de compostare se numește compostabilitate Compostarea este definită de norma EN 13432 ca proces de dezintegrare a materiei prime, în condiții aerobe specifice (în prezența oxigenului). În general, un ciclu de compostare durează între 6 și 12 săptămâni, în condiții controlate (umiditate, temperatură). Toate produsele noastre îndeplinesc cerințele de compostabilitate, cum ar fi "Compostul OK" și același lucru "Compostul HOME OK".

Ce diferență este între biodegradabil și compostabil?

Un produs care are proprietatea de a se degrada sub acțiunea unor factori biologici este biodegradabil. Uneori biodegradarea unor produse poate trece prin etape intermediare care pot fi toxice și periculoase pentru mediul în care se desfășoară aceste procese. De asemenea perioada în care un produs este biodegradat poate fi considerabil de lungă, acest lucru fiind adeseori nemenționat de producători. Un material compostabil, acesta este în mod automat biodegradabil, lucru care nu este valabil pentru toate materialele biodegradabile. Compostabilitatea asigură biodegradarea în siguranță a substanțelor, într-un interval bine definit de timp, dacă sunt respectate condițiile de compostabilitate.

Despre noi

Dorim să ne concentrăm asupra tehnologiilor care sunt prietenoase cu mediul înconjurător.
În mod concret produsele pe care le comercializăm, ambalaje și pungi ecologice fac încă un pas înainte în protejarea mediului deoarece nu sunt numai biodegradabile, ci sunt compostabile.

©2021 M&P HOUSTON INT SRL . All Rights Reserved. Designed By

Search