Doar atunci când ştiinţa şi tehnologia vor fi utilizate în beneficiul uman, într-o lume în care toate resursele planetei sunt considerate ca moştenire comună a tuturor oamenilor Pământului, putem spune cu adevărat că există viaţa inteligentă pe Pământ.

— Jacque Fresco, Futurologist american

Trăim într-o lume imperfectă și în marea goană după noutățile tehnologice și a confortului adus de acestea, deseori uităm că ele au un preț.
Acest preț este deseori deteriorarea mediului în care trăim și rar luăm în considerare ce moștenire lăsăm generațiilor viitoare.
Noi dorim ca moștenirea noastră să fie diferită.

grass and sky 1382172028tu4De aceea noi dorim să ne concentrăm asupra tehnologiilor care sunt prietenoase cu mediul înconjurător.
În mod concret produsele pe care le comercializăm, ambalaje și pungi ecologice fac încă un pas înainte în protejarea mediului deoarece nu sunt numai biodegradabile, ci sunt compostabile.
Diferența dintre produsele biodegradabile și cele compostabile este că produsele compostabile sunt mult mai prietenoase cu mediul.
Astfel moștenirea noastră este una mai luminoasă în care putem lăsa generațiilor viitoare plăcerea de a trăi într-un mediu mai nepoluat.

Prin activitatea noastră dorim să ne aducem aportul și să sprijinim activ eforturile facute în diverse părți ale lumii pentru restabilirea echilibrului ecologic.

Vă oferim o alternativă ecologică a pungilor din plastic care are mai multe avantaje:

  • Sunt fabricate din celuloză și sunt 100% biodegradabile și compostabile,
  • Nu eliberează substanțe toxice în aer sau în alimentele dumneavoastră,
  • Sunt la fel de rezistente și durabile ca pungile de plastic,
  • Există o gamă largă de dimensiuni care pot fi folosite,
  • Vă oferă posibilitatea de a participa activ la protejarea mediului și puteți face aceasta fără a vă modifica radical activitățile pe care le desfășurați în mod obișnuit.

Hai să construim împreună un viitor mai bun!

Despre noi

Dorim să ne concentrăm asupra tehnologiilor care sunt prietenoase cu mediul înconjurător.
În mod concret produsele pe care le comercializăm, ambalaje și pungi ecologice fac încă un pas înainte în protejarea mediului deoarece nu sunt numai biodegradabile, ci sunt compostabile.

©2021 M&P HOUSTON INT SRL . All Rights Reserved. Designed By

Search